ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά σε δυο οχήματα και μια αποθήκη - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε δυο οχήματα και μια αποθήκη - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Σε 32 κλήσεις για βοήθεια, 21 για πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και μια ψευδή κλήση, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία την Τρίτη 14 Μαρτίου. 

Σύμφωνα λοιπόν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης εταιρείας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από μέρους μας έγινε εξαερισμός του κτηρίου. Μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία έγινε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε ηλεκτρική/ μηχανική βλάβη του οχήματος.

Επίσης γύρω στις 16:40 το απόγευμα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αποθήκη οικίας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η αποθήκη έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Ζημιές επίσης έπαθε οικιακός εξοπλισμός που βρισκόταν εντός της αποθήκης. Μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία έγινε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Τέλος λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο έξω από συνεργείο πώλησης εξαρτημάτων οχημάτων παρά την κοινότητα Ζυγίου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 πυροσβεστικά οχήματα από την Ε.Μ.Α.Κ. και Πυροσβεστικό Σταθμό Βασιλικού. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top