ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επισκέφθηκε την σκηνή στην Πέτρα του Ρωμιού η Δρ Σπηλιοπούλου - Πότε ανακοινώνει το πόρισμά της

Επισκέφθηκε την σκηνή στην Πέτρα του Ρωμιού η Δρ Σπηλιοπούλου - Πότε ανακοινώνει το πόρισμά της

Μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τη σορό της 28χρονης Ουκρανής Lesya Bykova θα ανακοινώσει το πόρισμά της η ιατροδικαστής, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία διενήργησε σήμερα νεκροψία επί της σορού της Bykova, που βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Πάφου, κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού, το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, η Δρ Σπηλιοπούλου εκτός από τη σημερινή νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας επισκέφθηκε και την Πάφο και έκανε αυτοψία στη σκηνή που βρέθηκε το θύμα, ενώ ακολούθως εξέτασε και τον 31χρονο ύποπτο, ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρέου αναφέρει πως η Δρ Χαρά Σπηλιοπούλου θα καταλήξει σε πόρισμα, μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που παρελήφθησαν από τη σορό της Lesya Bykova.

Η δεύτερη νεκροψία από την Δρ Σπηλιοπούλου διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στην παρουσία των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν την πρώτη νεκροψία και του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στη διαδικασία εκπροσωπώντας τον 31χρονο ύποπτο που κρατείται για το διερευνώμενο φόνο εκ προ μελέτης.

«Τα ευρήματα συνάδουν με το ιστορικό που έδωσε ο κρατούμενος»

Διαφορετικά είναι τα ευρύματα από την ιατροδικαστική εξέταση του Δρ Μάριου Ματσάκη στη σορό της 28χρονης Ουκρανής Lesia Bykova που έχασε τη ζωή της στην Πέτρα του Ρωμιού στις 11 Μαρτίου, σε σχέση με την πρώτη νεκροτομή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δρ Ματσάκη στο ThemaOnline, η εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. «Έμεινε να εξετάσω τα ρούχα της θανούσας και τα ρούχα του κρατούμενου που φορούσε εκείνη την ημέρα. Έχει σταλεί αίτημα στην Αστυνομία μέσω του δικηγόρου του κατηγορούμενου».

Όπως αποκάλυψε, «μέχρι στιγμής, τα πολύ προκαταρκτικά ευρήματα, τόσο από την εξέταση του κρατουμένου, όσο και την αυτοψία στο σημείο, καθώς και από τη νεκροτομή στη σορό της θανούσας, συνάδουν με το ιστορικό που έδωσε ο κρατούμενος.

Πρόσθεσε πως αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης θα ανακοινωθεί αργότερα από τον ίδιο.

Ερωτηθείς πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, απάντησε πως αυτό εξαρτάται από την Αστυνομία η οποία θα δώσει άδεια για εξέταση των ρούχων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top