Υπ.Υγείας: Θα εξετάσει τα προβλήματα στα ΤΑΕΠ μαζί με τον ΟΚΥπΥ

Υπ.Υγείας: Θα εξετάσει τα προβλήματα στα ΤΑΕΠ μαζί με τον ΟΚΥπΥ

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα ΤΑΕΠ θα εξετάσει η Υπουργός Υγείας, Πόπη Κανάρη, σε συνεννόηση με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να προωθηθούν άμεσα λύσεις όπου είναι εφικτό, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, μετά από επίσκεψη της Υπουργού στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και στο ΤΑΕΠ Παίδων, το απόγευμα της Πέμπτης.

Κατά την επίσκεψή της, η Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές, γραμματειακό προσωπικό και με ασθενείς για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE