«Βροχή» οι καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις παγκύπρια το τελευταίο 24ώρο

«Βροχή» οι καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις παγκύπρια το τελευταίο 24ώρο

Συνολικά 398 παραβάσεις τροχαίας καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, ανά το παγκύπριο, από την Πέμπτη μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, από τις οποίες 171, αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σε εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας, τα μέλη της Τροχαίας κατήγγειλαν 172 οδηγούς για παράβαση σήματος τροχαίας (στροφή δεξιά), επτά πρόσωπα για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, οκτώ πρόσωπα για μη χρήση ζώνης ασφάλειας, τέσσερις οδηγούς για μη χρήση προστατευτικού κράνους και άλλους δέκα οδηγούς για οδήγηση χωρίς άδεια ή χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Τέλος η Αστυνομία σημειώνει ότι οι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων αλλά και την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες των δρόμων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE