Τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της Βέροιας «θάφτηκε» κάτω από πανέρια με λουλούδια

Τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της Βέροιας «θάφτηκε» κάτω από πανέρια με λουλούδια

Η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε το τραγούδι ακόμα και όταν τα λουλούδια την σκέπασαν εντελώς.

Το «τερμάτισαν» με τα λουλούδια στη Βέροια, καθώς οι θαμώνες που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο κατάφεραν να «εξαφανίσουν» την τραγουδίστρια Κρυσταλλία.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρίσκονταν στην πίστα και ερμήνευε λαϊκές επιτυχίες, τα λουλούδια άρχισαν να «πέφτουν βροχή». Όπως φαίνεται σε βίντεο του TikTok τα λουλούδια ήταν τόσα πολλά που κατάφεραν να καλύψουν κάθε σπιθαμή του κορμιού της.

Πολλοί ήταν οι χρήστες της δημοφιλής πλατφόρμας που συνέκριναν τη συγκεκριμένη εικόνα με τον επιτάφιο και με εποχές και με εποχές...ΠΑΣΟΚ.

@user6990093134271

 

♬ πρωτότυπος ήχος - Voice live veria

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE