Τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της Βέροιας «θάφτηκε» κάτω από πανέρια με λουλούδια

Τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της Βέροιας «θάφτηκε» κάτω από πανέρια με λουλούδια

Η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε το τραγούδι ακόμα και όταν τα λουλούδια την σκέπασαν εντελώς.

Το «τερμάτισαν» με τα λουλούδια στη Βέροια, καθώς οι θαμώνες που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο κατάφεραν να «εξαφανίσουν» την τραγουδίστρια Κρυσταλλία.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρίσκονταν στην πίστα και ερμήνευε λαϊκές επιτυχίες, τα λουλούδια άρχισαν να «πέφτουν βροχή». Όπως φαίνεται σε βίντεο του TikTok τα λουλούδια ήταν τόσα πολλά που κατάφεραν να καλύψουν κάθε σπιθαμή του κορμιού της.

Πολλοί ήταν οι χρήστες της δημοφιλής πλατφόρμας που συνέκριναν τη συγκεκριμένη εικόνα με τον επιτάφιο και με εποχές και με εποχές...ΠΑΣΟΚ.

@user6990093134271

 

♬ πρωτότυπος ήχος - Voice live veria

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται  μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE