Οδηγός στη Λεμεσό στάθμευσε το όχημα της και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε βλέποντας το να καίγεται

Οδηγός στη Λεμεσό στάθμευσε το όχημα της και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε βλέποντας το να καίγεται

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεμεσό, το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στα Πάνθεα, περιοχή της Μέσα Γειτονιάς, κοντά στον κυκλικό κόμβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός αφού στάθμευσε το όχημα της, επέστρεψε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και αντιλήφθηκε πως ξέσπασε φωτιά.  Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου μέλη της έσπευσαν στο σημείο και την κατέσβησαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις πρώτες έρευνες η φωτιά φαίνεται να οφείλεται σε μηχανική βλάβη, ωστόσο αυτό διερευνάται από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE