Άγνωστοι βανδάλισαν Τουρκοκυπριακό σχολείο στην Πύλα - Προκάλεσαν ζημιές

Άγνωστοι βανδάλισαν Τουρκοκυπριακό σχολείο στην Πύλα - Προκάλεσαν ζημιές

Άγνωστα πρόσωπα προέβησαν σε βανδαλισμούς σε Τουρκοκυπριακό σχολείο στην Πύλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline. 

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας, Σίμος Μιτίδης, ο οποίος ανέφερε στην ιστοσελίδα μας : «Δυο νεαρά πρόσωπα , το βράδυ της Κυριακής, εισήλθαν στην αυλή του Τουρκοκυπριακού δημοτικού σχολείου στην Πύλα, προκαλώντας ζημιές , έσπασαν κάποιους ανθώνες και φώτα».

Σύμφωνα με τον κ.Μιτίδη , το σχολείο έχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης:  «Όπως διαφάνηκε από το κύκλωμα παρακολούθησης στο σχολείο, πρόκειται για νεαρά άτομα που προέβησαν σε βανδαλισμούς και η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη».

Αυτό που ανησυχεί τον κ.Μιτίδη και το Συμβούλιο όπως προσθέτει είναι «Να μην υπάρξει οποιαδήποτε διαταραχή για κάποια φαινόμενα εξτρεμιστικά, τα οποία διαταράσσουν την αρμονία και την ειρηνική συμβίωση στην κοινότητα. Εμείς ως Συμβούλιο ενημερωνόμαστε από την Αστυνομία και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι το πράττουμε. »

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 9 Μαρτίου ακόμα ένα περιστατικό έλαβε χώρα στο ίδιο σχολείο. Από τις κάμερες φάνηκε αλλοδαπός άντρας να εισέρχεται και να προβαίνει σε απρεπή πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE