Απόγευμα Τετάρτης ο ΠτΔ συναντά Φον ντερ Λάιεν, Μισέλ και Μέτσολα ενόψει της Συνόδου Κορυφής

Απόγευμα Τετάρτης ο ΠτΔ συναντά Φον ντερ Λάιεν, Μισέλ και Μέτσολα ενόψει της Συνόδου Κορυφής

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ανακοίνωσε κατά τη μεσημβρινή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Έρικ Μαμέρ.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργά το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, μετά τη συνάντηση του Κολεγίου των Επιτρόπων

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται από την Τρίτη στις Βρυξέλλες με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών πριν και στο περιθώριο της συνόδου.

Ειδικότερα όσον αφορά τις συναντήσεις με τους Προέδρους των θεσμών της ΕΕ, η συνάντηση του κ. Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 13:00 την Τετάρτη σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του κ. Μισέλ.

Στη συνέχεια, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση στις 16:30 με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό του γραφείου της Ρομπέρτα Μέτσολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE