Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου για προληπτική νοσηλεία θα μεταφερθεί ο 12χρονος που τραυματίστηκε το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο μικρός έχει θλαστικό τραύμα κεφαλής, υποψία για θλάση σπλήνας και εκδορές χωρίς εμφανή κατάγματα.

Υπενθυμίζεται ότι οδηγός παρέσυρε το παιδάκι ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο γύρω στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE