Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου για προληπτική νοσηλεία θα μεταφερθεί ο 12χρονος που τραυματίστηκε το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο μικρός έχει θλαστικό τραύμα κεφαλής, υποψία για θλάση σπλήνας και εκδορές χωρίς εμφανή κατάγματα.

Υπενθυμίζεται ότι οδηγός παρέσυρε το παιδάκι ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο γύρω στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.