ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα είπε με Αννίτα ο Αναστασιάδης - Αντάλλαξαν απόψεις για την ανασυγκρότηση του ΔΗΣΥ

Τα είπε με Αννίτα ο Αναστασιάδης - Αντάλλαξαν απόψεις για την ανασυγκρότηση του ΔΗΣΥ

Τον επίτιμο Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου, πλαισιωμένη από την υπόλοιπη ηγεσία του κόμματος, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χάρη Γεωργιάδη, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ευθύμιο Δίπλαρο.

Ο κ. Αναστασιάδης απευθυνόμενος προς την κ. Δημητρίου δήλωσε τα εξής:

«Είμαι εδώ για να εκφράσω και δια ζώσης, από το ίδιο βράδυ της εκλογής είχα εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά μου στη νέα Πρόεδρο του κόμματος. Γι’ αυτό είμαι εδώ και εθιμοτυπικά δια ζώσης αλλά και για να ανταλλάξουμε κάποιες σκέψεις, απόψεις που αφορούν την ανασυγκρότηση του κόμματος και την προς τα εμπρός πολιτική του».

Η κ. Δημητρίου από την πλευρά της δήλωσε τα εξής:

«Να καλωσορίσουμε τον επίτιμο Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην οικογένειά του γι’ ακόμη μια φορά. Να τον ευχαριστήσω για τις ευχές, τη στήριξη, την ενθάρρυνση και βεβαίως εδώ είμαστε να συζητήσουμε, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις για την πορεία του κόμματος, για τις προκλήσεις που έχουμε να διαχειριστούμε και όλα αυτά τα οποία μας απασχολούν».

Όπως σας ενημέρωσε το ThemaOnline σε προηγούμενο ρεπορτάζ, με την ιδιότητα του πολίτη αλλά και του επίτιμου Προέδρου του ΔΗΣΥ ο τέως Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης θα μετέβαινε σήμερα Τρίτη στις 9:30 το πρωί στην Πινδάρου ενώ, επρόκειτο να συναντηθεί με τη νέα πρόεδρο της παράταξης, Αννίτα Δημητρίου.

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνωστισμός στον ΔΗΣΥ για τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου - Στην Πινδάρου ο Αναστασιάδης

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

Πήγε να «πουλήσει» προστασία και απειλούσε τον ιδιοκτήτη υποστατικού - Συνελήφθη 28χρονος

Νέα υπόθεση απάτης - Παρίστανε τον γιατρό και απέσπασε χιλιάδες ευρώ από 76χρονη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top