ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα διεκδικήσει τελικά θέση στην ηγεσία του ΔΗΣΥ ο Καρούσος - «Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ από τα κοινά της Κύπρου»

Δεν θα διεκδικήσει τελικά θέση στην ηγεσία του ΔΗΣΥ ο Καρούσος - «Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ από τα κοινά της Κύπρου»

Στην ανακοινωση ότι τελικά δεν θα διεκδικήσει θέση στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού, προέβη σήμερα (21/3) o τέως Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης o κ. Καρούσος ανέφερε ότι δεν θα αποσυρθεί από τα κοινά της Κύπρου, για την οποία ποτέ δεν θα σταματήσει να νοιάζεται και θα συνεχίσει να προσφέρει με ποικίλους τρόπους.

Και πάνω απ’ όλα, θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας, δίπλα στη βάση, στον απλό Συναγερμικό, δίπλα στον κάθε άνθρωπο και πολίτη αυτού του τόπου.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

«Οι ημέρες που ακολούθησαν μετά την ολοκλήρωσης της υπουργικής μου θητείας, μου έδωσαν την ευκαιρία να σκεφτώ ψύχραιμα για την επόμενη μέρα. Με περηφάνια για το έργο που επιτελέστηκε τόσο στο Δήμο Αγίας Νάπας, όσο και στο Υπουργείο Μεταφορών, σε αυτά τα δέκα δύσκολα χρόνια και με καθαρή τη συνείδηση μου, αποφάσισα ότι δεν θα διεκδικήσω θέση στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ από τα κοινά της Κύπρου μας, για την οποία ποτέ δεν θα σταματήσω να γνοιάζομαι και θα συνεχίσω να προσφέρω με ποικίλους τρόπους. Και πάνω απ’ όλα, θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας, δίπλα στη βάση, στον απλό Συναγερμικό, δίπλα στον κάθε άνθρωπο και πολίτη αυτού του τόπου.

Το αποφασίσαμε όλοι μαζί και αυτή τη φορά νίκησε η οικογένεια. Μόνο αγάπη σε όλους. Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα στήριξη σε όλα αυτά τα χρόνια, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top