ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 49χρονο αλλοδαπό - Τον «τσάκωσαν» με ναρκωτικά σε πάρκινγκ υπεραγοράς

Χειροπέδες σε 49χρονο αλλοδαπό - Τον «τσάκωσαν» με ναρκωτικά σε πάρκινγκ υπεραγοράς

Στη σύλληψη 49χρονου αλλοδαπού μόνιμου κάτοικου Παραλιμνίου προχώρησαν χθες (20/3) το βράδυ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Συγκεκριμένα, κατά η ώρα 21:45 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, κατόπιν πληροφορίας για ύποπτο όχημα στο χώρο στάθμευσης υπεραγορας στο Παραλίμνι, εντόπισαν το επίδικο όχημα να είναι σταθμευμένο σε σκοτεινό σημείο με ένα πρόσωπο να κάθετε στην θέση του οδηγού.

Τα μέλη της αστυνομίας προσέγγισαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι σε αυτό καθόταν 49χρονος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του, ο 49χρονος συμπεριφερόταν περίεργα και σε έρευνα που ακολούθησε, κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης, ανευρέθηκε ενα μισοκαπνισμενο χειροποίητο τσιγάρο μήκους 3 εκατοστά περίπου, το οποίο περιείχε ίχνη κάνναβης αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Ο 49χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη στις αμφεταμίνες.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνούν την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top