Προβληματισμός για το μέλλον δημιουργίας πανεπιστημιακής σχολής στη Λάρνακα - Αναμένουν απάντηση από την Υπ.Παιδείας

Προβληματισμός για το μέλλον δημιουργίας πανεπιστημιακής σχολής στη Λάρνακα - Αναμένουν απάντηση από την Υπ.Παιδείας

Προβληματισμός για το μέλλον δημιουργίας πανεπιστημιακής σχολής στη Λάρνακα.

Μέσω της δυνατότητας που δίνεται στους βουλευτές, ο Ανδρέας Πασιουρτίδης, Βουλευτής του ΑΚΕΛ, απέστειλε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τη νέα Υπουργό Παιδείας ζητώντας ενημέρωση όσον αφορά την επίσημη πολιτική θέση της νέας κυβέρνησης για την δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής στη Λάρνακα.

Με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ.Πασιουρτίδης ανέφερε:

«Έχω αποστείλει χθες, εκ μέρους του ΑΚΕΛ, κοινοβουλευτική ερώτηση προς τη νέα Υπουργό Παιδείας, ούτως ώστε να μας ενημερώσει για την επίσημη πολιτική θέση της νέας κυβέρνησης αναφορικά με την δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής στη Λάρνακα.

Καλοδεχούμενες οι προτροπές και τα ευχολόγια, αλλά επειδή για το εν λόγω θέμα έχουν υπάρξει ουκ ολίγες υπαναχωρήσεις από την προηγούμενη Κυβέρνηση, καλό θα ήταν να μάθουμε τις προθέσεις της παρούσας Κυβέρνησης για ένα πάγιο αίτημα όλων των φορέων της πόλης και επαρχίας Λάρνακας».

Η επιστολή/κοινοβουλευτική ερώτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE