ΑΚΕΛ: Απαντά στις καταγγελίες Δημητρίου- «Ολοφάνερη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την υπόθεση δικηγορικού Αναστασιάδη»

ΑΚΕΛ: Απαντά στις καταγγελίες Δημητρίου- «Ολοφάνερη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την υπόθεση δικηγορικού Αναστασιάδη»

Απάντηση στις καταγγελίες του Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος ζήτησε την διεξαγωγή έρευνας για δημοσίευμα του OCCRP, σύμφωνα με το οποίο ρωσικό λόμπι χρηματοδότησε κόμματα ευρωπαϊκών χωρών, έδωσε το ΑΚΕΛ.

Όπως ανέφερε το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του, είναι ολοφάνερη η προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού, δια του Δημήτρη Δημητρίου, με ξαναζεσταμένο φαγητό να αποπροσανατολίσει από όλα όσα συνεχίζουν να βγαίνουν σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη και της διακυβέρνησής του. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

«Είναι ολοφάνερη η προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού, δια του κ. Δημήτρη Δημητρίου, με ξαναζεσταμένο φαγητό να αποπροσανατολίσει από όλα όσα συνεχίζουν να βγαίνουν σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη και της διακυβέρνησής του. Τελευταίο παράδειγμα, το κατηγορητήριο του Παγκύπριο Δικηγορικού Συλλόγου που επιδόθηκε στις οικογενειακής επιχειρήσεις του τέως Προέδρου για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων. Η ηγεσία στο ΔΗΣΥ άλλαξε, αλλά οι πρακτικές μένουν οι ίδιες.

Σε κάθε περίπτωση, το ΑΚΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διερευνηθεί και αυτό το ζήτημα και ό,τι άλλο θυμηθεί ο Συναγερμός.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.