Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως ανέφερε το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του, είναι ολοφάνερη η προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού, δια του Δημήτρη Δημητρίου, με ξαναζεσταμένο φαγητό να αποπροσανατολίσει από όλα όσα συνεχίζουν να βγαίνουν σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη και της διακυβέρνησής του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Δημητρίου: Ζητεί έρευνα για χρηματοδότηση ΑΚΕΛ από ρωσικό λόμπι – Έστειλε επιστολή στην Αρχή κατά της Διαφθοράς
Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:
«Είναι ολοφάνερη η προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού, δια του κ. Δημήτρη Δημητρίου, με ξαναζεσταμένο φαγητό να αποπροσανατολίσει από όλα όσα συνεχίζουν να βγαίνουν σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη και της διακυβέρνησής του. Τελευταίο παράδειγμα, το κατηγορητήριο του Παγκύπριο Δικηγορικού Συλλόγου που επιδόθηκε στις οικογενειακής επιχειρήσεις του τέως Προέδρου για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων. Η ηγεσία στο ΔΗΣΥ άλλαξε, αλλά οι πρακτικές μένουν οι ίδιες.
Σε κάθε περίπτωση, το ΑΚΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διερευνηθεί και αυτό το ζήτημα και ό,τι άλλο θυμηθεί ο Συναγερμός.»
Τα είπε με Αννίτα ο Αναστασιάδης - Αντάλλαξαν απόψεις για την ανασυγκρότηση του ΔΗΣΥ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις