Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου στη Λεμεσό, όταν οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο, μετά από καταδίωξη και διέφυγε πεζός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά η ώρα 16:15 μοτοσικλετιστής της Ομάδας Ζ εντόπισε ένα πρόσωπο να κινείται ύποπτα μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην περιοχή Άγιου Ιωάννη.

Έγινε σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα.

Ακολούθησε καταδίωξη αλλά ο μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με δυο οχήματα και ακινητοποιήθηκε. Στη συνεχεία εγκατέλειψε την σκηνή τρέχοντας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και γίνονται εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE