Παρουσιάστρια ξεσπά σε γέλια μετά το επικό fail καλεσμένου της - Δείτε βίντεο

Παρουσιάστρια ξεσπά σε γέλια μετά το επικό fail καλεσμένου της - Δείτε βίντεο

Μάταια προσπαθούσε να συγκρατήσει το γέλιο της μια παρουσιάστρια αυστραλιανού δικτύου όταν έγινε μάρτυρας μιας σειράς επικών fail από συνεντευξιαζόμενο, ο οποίος δεν κατάφερνε με τίποτα να βάλει το σωστό φόντο στο Zoom.

Η Alice Monfries, από το 9News Adelaide, δημοσίευσε στο Twitter ένα κλιπ που δείχνει τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Mark Borlace, εκπρόσωπος της λέσχης Royal Automobile Association, στην προσπάθειά του να «θαμπώσει» με το ειδικό φίλτρο το φόντο στο «παράθυρό» του, αλλά και τη δική της αυθόρμητη αντίδραση.

Δείτε βίντεο

Αντί για το φόντο με το εφέ blur που προσπαθούσε να ενεργοποιήσει, ο Monfries εμφανίστηκε να μιλά μπροστά από τη φωτογραφία ενός κοριτσιού που έπλενε ένα αυτοκίνητο και ενός δύτη που κολυμπούσε παρέα με μια θαλάσσια χελώνα.

Κάποια στιγμή, ενεργοποίησε ένα φίλτρο που «τοποθέτησε» στο κεφάλι του ένα καπέλο φτιαγμένο από πίτσα, και αυτή η εικόνα ήταν η... χαριστική βολή για την παρουσιάστρια, που κάλυψε το στόμα με το χέρι της για να σταματήσει το χαχανητό, και σκούπισε τα μάτια της μου είχαν δακρύσει από το γέλιο.

«Θα αποσυνδεθώ και θα ξαναμπώ σε λίγο» είπε ο κ. Borlace έχοντας καταλάβει τι... εμφανιζόταν πάνω στο κεφάλι του.

«Ωραία, τέλεια», απαντά η Monfries πασχίζοντας να ανακτήσει την αυτοκυριαρχία της.

To viral βίντεο έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες views και η λέσχη RAA αποφάσισε να συμμετάσχει... στην καζούρα, ποστάροντας μια φωτογραφία που δείχνει τον Borlace με ένα αληθινό εορταστικό καπελάκι που του έφτιαξε η σύντροφός του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE