Χονδρικό εμπόριο: Αυξήθηκε κατά 16% η αξία του κύκλου εργασιών το τέταρτο τρίμηνο 2022

Χονδρικό εμπόριο: Αυξήθηκε κατά 16% η αξία του κύκλου εργασιών το τέταρτο τρίμηνο 2022

Αύξηση 16% κατέγραψε ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Χονδρικού Εμπορίου κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Κατά το ίδιο τρίμηνο, ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Εμπορίου και Επισκευής Μηχανοκίνητων Οχημάτων αυξήθηκε κατά 14,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

ΠτΔ: «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

Αθήνα και Λευκωσία ενώνονται από κοινές επιδιώξεις και στόχους για απελευθέρωση της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, στην οποία παρέστη ως επίτιμος προσκεκλημένος μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα.