Απελπισμένη εργαζόμενη μονογονιός στην Κύπρο: «Το βράδυ θα φέρει λίγο τραχανά η γειτόνισσα μου να φάει το παιδί»

Απελπισμένη εργαζόμενη μονογονιός στην Κύπρο: «Το βράδυ θα φέρει λίγο τραχανά η γειτόνισσα μου να φάει το παιδί»

Μια ακόμα ιστορία μητέρας μονογονιού η οποία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά παρότι εργάζεται.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" εργαζόμενη μητέρα μονογονιός δεν έχει υγραέριο να μαγειρέψει και χρειάζεται τρόφιμα.

Όπως αναφέρει η ίδια η μητέρα στην διαχειρίστρια της σελίδας «Το βράδυ θα φέρει λίγο τραχανά η γειτόνισσα μου να φάει το παιδί» ενώ συμπληρώνει ότι «για αύριο δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά δεν είμαι καθόλου καλά »

Δείτε την ανάρτηση και τα μηνύματα:

 

Κάνει πίσω ο Φαίδωνος - Αποσύρει το ενδιαφέρον του για τη θέση αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ

Υπόθεση Τρεμιθούσας: Οργισμένη η κόρη του 75χρονου για την απόφαση Δικαστηρίου - «Πήρε κάθε χάπι στο σπίτι και κατανάλωσε αλκοόλ» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE