Ο Ελλάδιος από την Κιβωτό του Κόσμου στους συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

 Ο Ελλάδιος από την Κιβωτό του Κόσμου στους συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Ομολόγησε ότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο μαζί με το ανήλικο κορίτσι και τους τρεις φίλους του.

Ενας 24χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος μάλιστα είχε προβεί σε καταγγελίες εναντίον του πατρός Αντωνίου, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού που διέμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Ελλάδιο Σπ., ο οποίος προανακριτικά ομολόγησε ότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο της οδού Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο το βράδυ της Κυριακής μαζί με το ανήλικο κορίτσι και τους τρεις φίλους του.

Μάλιστα, ο 24χρονος είναι το άτομο που έδωσε στους αστυνομικούς 7 βίντεο με την 14χρονη σε προκλητικές πόζες και την ώρα που τη βίαζε το άτομο που συνεχίζει να αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Στο ίδιο κινητό εντοπίστηκαν και μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με κωδικές φράσεις που αφορούσαν την ανήλικη όπως «πάμε για δουλειά», «να μιλήσουμε στην Α.» κ.ά.

Να θυμίσουμε ότι ο 24χρονος, τον Δεκέμβριο του 2022, είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου και άλλων στελεχών της «Κιβωτού του Κόσμου».

Στη συνέχεια, ωστόσο, αναίρεσε τα πάντα υποστηρίζοντας ότι χρηματίστηκε για να τα πει αυτά, κάτι που δεν αποδείχτηκε.

Πηγή: protothema.gr

Κάνει πίσω ο Φαίδωνος - Αποσύρει το ενδιαφέρον του για τη θέση αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ

Υπόθεση Τρεμιθούσας: Οργισμένη η κόρη του 75χρονου για την απόφαση Δικαστηρίου - «Πήρε κάθε χάπι στο σπίτι και κατανάλωσε αλκοόλ» 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE