Έλληνας δισεκατομμυριούχος προσέγγισε τον Τζόρνταν για την εξαγορά των Χόρνετς

Έλληνας δισεκατομμυριούχος προσέγγισε τον Τζόρνταν για την εξαγορά των Χόρνετς

Ο Μάικλ Τζόρνταν θέλει να πουλήσει τις μετοχές του στους Σάρλοτ Χόρνετς και ένας Έλληνας δισεκατομμυριούχος, ο Στιβ Αποστολόπουλος, μίλησε με τον "Air".

Όπως μεταδίδουν στις ΗΠΑ, ο Αποστολόπουλος προσέγγισε τον Τζόρνταν τις προηγούμενες μέρες, με στόχο την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Χόρνετς. «Χρυσή τομή» δεν βρέθηκε, αλλά η διάθεση του Ελληνοκαναδού να επενδύσει στα σπορ είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η οικογένεια Αποστολόπουλου που ίδρυσε την Six Ventures Inc, έχει περιουσία που αγγίζει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια και δραστηριοποιείται στο real estate στον Καναδά. Επιπλέον, ο ίδιος ανήκει στους ιδρυτές ενός ισχυρού fund.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE