ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκόνη, χαλάζι και καταγίδες στο «μενού» του καιρού - Οι προβλέψεις μέχρι Δευτέρα

Σκόνη, χαλάζι και καταγίδες στο «μενού» του καιρού - Οι προβλέψεις μέχρι Δευτέρα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Σύντομα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, και από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και παροδικά το μεσημέρι στα ανατολικά και νότια παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, κυρίως μετά το μεσημέρι, αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, κυρίως μετά το μεσημέρι, αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top