Προσοχή: Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Προσοχή: Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 25/02/2023, στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Omid Govdarzi, ημερομηνία γέννησης 16/02/1982, από το Ιράν, κάτοικος Κύπρου. Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE