Ανείπωτη τραγωδία στα κατεχόμενα - Τρίχρονο παιδάκι βρέθηκε νεκρό -Έπεσε σε πηγάδι - Φωτογραφία

Ανείπωτη τραγωδία στα κατεχόμενα - Τρίχρονο παιδάκι βρέθηκε νεκρό -Έπεσε σε πηγάδι - Φωτογραφία

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες (24/3) στα κατεχόμενα, όταν τρίχρονο παιδάκι εντοπίστηκε νεκρό σε πηγάδι που ήταν γεμάτο με νερό στην αυλή του σπιτιού του στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Σύμφωνα με Τ/κ ΜΜΕ, πρόκειται για τον τρίχρονο Roma Öztiryak, του οποίου τα ίχνη  είχαν χαθεί από το απόγευμα της Παρασκευής (24/3), καθώς βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και έπαιζε.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το τρίχρονο παιδάκι στο πηγάδι διερευνώνται από τις κατοχικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE