«Έσβησε» βρέφος 11 μηνών - Έχασε τις αισθήσεις του στο νηπιαγωγείο

«Έσβησε» βρέφος 11 μηνών - Έχασε τις αισθήσεις του στο νηπιαγωγείο

«Έσβησε» το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) 11μηνο βρέφος, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, το βρέφος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς όπου, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, για διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του βρέφους.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE