Επαναπατρίστηκαν 67 υπήκοοι τρίτων χωρών - Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Επαναπατρίστηκαν 67 υπήκοοι τρίτων χωρών - Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνολικά 67 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επαναπατρίστηκαν την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια δύο σχετικών επιχειρήσεων, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, 55 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα οικειοθελών αναχωρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, αναχώρησαν χθες για τη χώρα τους, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, που διεξάχθηκε υπό το συντονισμό και την επίβλεψη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Οργανισμού FRONTEX.

'Αλλοι δώδεκα υπήκοοι τρίτων χωρών, απελάθηκαν χθες από την Κύπρο, βάσει διαταγμάτων κράτησης και απέλασης.

Από την αρχή της χρονιάς πέραν των 1.700 υπηκόων τρίτων χωρών επαναπατρίστηκαν, μέσω των εθελούσιων και αναγκαστικών διαδικασιών επιστροφής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE