Επαναπατρίστηκαν 67 υπήκοοι τρίτων χωρών - Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Επαναπατρίστηκαν 67 υπήκοοι τρίτων χωρών - Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνολικά 67 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επαναπατρίστηκαν την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια δύο σχετικών επιχειρήσεων, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, 55 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα οικειοθελών αναχωρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, αναχώρησαν χθες για τη χώρα τους, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, που διεξάχθηκε υπό το συντονισμό και την επίβλεψη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Οργανισμού FRONTEX.

'Αλλοι δώδεκα υπήκοοι τρίτων χωρών, απελάθηκαν χθες από την Κύπρο, βάσει διαταγμάτων κράτησης και απέλασης.

Από την αρχή της χρονιάς πέραν των 1.700 υπηκόων τρίτων χωρών επαναπατρίστηκαν, μέσω των εθελούσιων και αναγκαστικών διαδικασιών επιστροφής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE