Θάνατος εντεκάμηνου βρέφους: Εντός των επόμενων 24ωρων η νεκροτομή - Έρευνες από Αστυνομία

Θάνατος εντεκάμηνου βρέφους: Εντός των επόμενων 24ωρων η νεκροτομή - Έρευνες από Αστυνομία

Έρευνες γίνονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου εντεκάμηνου βρέφους που βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρό στο κρεβάτι του, σε βρεφονηπιακό σταθμό όπου βρισκόταν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εργαζόμενοι στον σταθμό έβαλαν το βρέφος να κοιμηθεί. Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα πήγαν να το ξυπνήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Ενημέρωσαν ασθενοφόρο και το βρέφος διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν επί τόπου για έρευνες και ανακρίσεις. Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους θα διαπιστωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του, τα επόμενα 24ώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE