Σακίρα: Αφήνει τη Βαρκελώνη για να μετακομίσει στο Μαϊάμι - Δημοσιεύματα μιλούν για νέο έρωτα

Σακίρα: Αφήνει τη Βαρκελώνη για να μετακομίσει στο Μαϊάμι - Δημοσιεύματα μιλούν για νέο έρωτα

Μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τη Βαρκελώνη.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα μετακομίσει στο Μαϊάμι με τα παιδιά της κατά τα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.

Όπως αναφέρει ωστόσο, ο λόγος για τη μετακόμισή της, ίσως να μην είναι μόνο ότι θέλει να φτιάξει εκ νέου τη ζωή της σε ένα μέρος μακριά από τον ποδοσφαιριστή, αλλά και ένας άνδρας που έχει εμφανιστεί στη ζωή της.

Βέβαια, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα, παρά μόνο ότι ζει στις ΗΠΑ και βγαίνει με την τραγουδίστρια τους τελευταίους 4 μήνες.

Μάλιστα, λέγεται πως το Μαϊάμι είναι το μέρος, όπου γνωρίστηκαν. Έτσι, δικαιολογούνται και τα συχνά ταξίδια που κάνει σε αυτόν τον προορισμό η Σακίρα το τελευταίο διάστημα.

 

Σύμφωνα με το «Telecinco», οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να ζει έναν νέο έρωτα είναι έντονες. «Είναι ένα μυστικό ειδύλλιο θα δει το φως της δημοσιότητας σύντομα», αναφέρει δημοσίευμα.

Αυτό ίσως να σημαίνει και την οριστική «λήξη» της ιστορίας της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, αφού και οι δύο πλέον έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή.

Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής ζει εδώ και μήνες τον έρωτά του με την Κλάρα Κία, χωρίς να τον απασχολούν τα δημοσιεύματα γύρω από τον χωρισμό του με την Κολομβιανή σταρ.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE