Νέα καταγγελία για παραμέληση ασθενούς: «Παραλάβαμε την μητέρα μου σε άθλια κατάσταση, γεμάτη πληγές» - Βίντεο

Νέα καταγγελία για παραμέληση ασθενούς: «Παραλάβαμε την μητέρα μου σε άθλια κατάσταση, γεμάτη πληγές» - Βίντεο

Νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας, για παραμέληση ασθενούς.

Γεμάτη πληγές στο σώμα της πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Πάφου 77χρονη γυναίκα, η οποία εισήχθη για επέμβαση.

Μέσα από την εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», κόρη ηλικιωμένης , η οποία παρέμεινε ανώνυμη, περιέγραψε όσα βίωσε η μητέρα της στο Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με την κόρη, η μητέρα της νοσηλεύτηκε με σκοπό να κάνει σοβαρή επέμβαση. Κρατήθηκε δυο μέρες στην εντατική και παρέμεινε σχεδόν ένα μήνα στο νοσοκομείο, καθώς βρέθηκε θετική σε Covid19.

Ένα μηνά αργότερα, όταν η ηλικιωμένη έλαβε εξιτήριο, οι οικείοι της αντίκρισαν το σώμα της γεμάτο από πληγές που δεν υπήρχαν όταν εισήχθη. Όπως ισχυρίζεται η κόρη της ηλικιωμένης, η μητέρα της έχει άνοια, ωστόσο φαινόταν φανερά τρομαγμένη και φοβισμένη κατά την διάρκεια της νοσηλείας της.

«Παραλάβαμε την μητέρα μου σε άθλια κατάσταση. Γεμάτη πληγές. Την πήραν με ασθενοφόρο στο γηροκομείο χωρίς να υπογράψει κάποιος δικός μας».

Πέρα από την "άθλια" όπως χαρακτηρίζεί κατάσταση της μητέρας της, η κόρη της ασθενούς καταγγέλλει ότι ακολουθήθηκαν λάθος διαδικασίες στον τρόπο που δόθηκε το εξιτήριο.

Δείτε όσα ανέφερε η κόρη της ηλικιωμένης , παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό από το γεμάτο από πληγές σώμα της μητέρας της:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE