Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον σύζυγό της σε live μετάδοση στο Facebook - Σοκάρει το βίντεο

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον σύζυγό της σε live μετάδοση στο Facebook - Σοκάρει το βίντεο

Για τη δολοφονία του 28χρονου συζύγου της Τζέρεμι Μπράουν σε live μετάδοση στο facebook κατηγορείται η επίσης 28χρονη Καντέτζα Μισέλ Μπράουν, η οποία συνελήφθη στο Μισίσιπι των ΗΠΑ.

Η 28χρονη τέθηκε υπό κράτηση αφού φέρεται να πυροβόλησε τον σύζυγό της στο σπίτι τους στην κομητεία Λόουντς, το πρωί του Σαββάτου (25/3).

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Μπράουν σκότωσε πυροβολώντας το 28χρονο θύμα, το οποίο πέθανε από ένα μόνο τραύμα από σφαίρα.

Η Μπράουν και ο σύζυγός της ενεπλάκησαν σε καυγά που κατέληξε σε σωματική βία, ανέφερε η αστυνομία.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά η 28χρονη να καβγαδίζει με τον σύζυγό της για το γεγονός ότι δεν είναι ποτέ στο σπίτι για να τη βοηθήσει με τα παιδιά.

Παρόλο που η κάμερα ήταν στραμμένη προς το ταβάνι εκείνη τη στιγμή, το ζευγάρι ακούγεται να διαφωνεί στο βάθος όταν ακούγεται ένας πυροβολισμός. Η 28χρονη στη συνέχεια ουρλιάζει «δεν θέλω να πάω στη φυλακή».

Αυτό που ακολουθεί είναι τουλάχιστον δύο γυναίκες να ουρλιάζουν για περίπου ένα λεπτό, ενώ στο βίντεο ακούγεται και η 28χρονη να υποστηρίζει ότι «το όπλο εκπυρσοκρότησε» και πως δεν ήξερε ότι είχε σφαίρα στη θαλάμη.

Στη συνέχεια, ακούγεται ένα παιδί να κλαίει, με μία από τις γυναίκες να τρέχει έξω από το σπίτι και να φωνάζει για βοήθεια πριν το βίντεο κοπεί ξαφνικά.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατο του 28χρονου.

Προσοχή - Οι εικόνες και οι ήχοι μπορεί να ενοχλήσουν

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.