Εκλογές ΔΗΣΥ: Στη μάχη και η Ξένια Κωνσταντίνου - Ποια θέση διεκδικεί

Εκλογές ΔΗΣΥ: Στη μάχη και η Ξένια Κωνσταντίνου - Ποια θέση διεκδικεί

Μετά από αρκετό προβληματισμό η Ξένια Κωνσταντίνου αποφάσισε να διεκδικήσει μία από τις τρεις θέσεις Αντιπροέδρου στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 «Μέρα Μεσημέρι», ανέφερε πως «θεώρησα ότι οφείλω και μπορώ να συμβάλω θετικά στην ανασυγκρότηση του ΔΗΣΥ. Είμαι έτοιμη. Και προσδοκώ να έρθω σε επαφή με μέλη και επιτροπές της παράταξης όπως και κάνω πάντα βέβαια σε ένα κλίμα που επικρατεί η πολιτική νηφαλιότητα».

«Η διάθεση μου είναι να βοηθήσω όπου μπορώ», τόνισε. Ερωτηθείς γιατί κανείς να επιλέξει τη δική της υποψηφιότητα, απάντησε πως «η απόφαση ανήκει καθαρά στο κάθε μέλος. Ο κόσμος θα κρίνει αν έχω την πολιτική κρίση και αν έχω αποδείξει την αφοσίωσή μου στην Παράταξη και πιστεύω το έχω πράξει. Σε αυτή την παράταξη πιστεύω ότι είσαι επειδή ο κόσμος στο επέτρεψε».

Παράλληλα εξέφρασε απόλυτη στήριξη στην Αννίτα Δημητρίου με την οποία έχει κοινούς στόχους και φιλοσοφία.

Υπενθυμίζεται ότι επίσημη υποβολή υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί στις 4 του Απρίλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE