ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο - Αποκοπές συρμάτων από τους ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση

Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο - Αποκοπές συρμάτων από τους ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, κοντά στην περιοχή Χα Ποτάμι, παρατηρούνται ισχυροί άνεμοι, βροχόπτωση, ενώ έχουν προκληθεί και αποκοπές συρμάτων.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Οι συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας 

Η Δύναμη της Πολιτικής Άμυνας προβαίνει στις πιο κάτω συστάσεις προς το κοινό με στόχο την πρόληψη και την ορθή προετοιμασία για ελαχιστοποίηση των κινδύνων και αρνητικών συνεπειών από ισχυρούς ανέμους:

Πριν και κατά τη διάρκεια των ισχυρών ανέμων

  • Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται ισχυροί άνεμοι, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις, να καταφεύγετε σε κλειστούς χώρους και να κλείνετε πόρτες και παράθυρα του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας.
  • Απομακρύνετε από εξωτερικούς χώρους αντικείμενα τα οποία δεν είναι εφικτό να στερεωθούν (π.χ. γλάστρες, τραπεζάκια, καρέκλες, διακοσμητικά είδη κ.α.) και να αποφεύγετε κάθε είδους εργασία/ενέργεια η οποία δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά.
  • Στερεώστε τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχετε αναρτήσει.
  • Αποφύγετε δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.
  • Αποφύγετε τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, πινακίδες ή μπαλκόνια και να στερεώνετε καλά όλα τα αντικείμενα τα οποία ενδέχεται να παρασυρθούν από τον άνεμο και να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς (π.χ. πινακίδες, ντεπόζιτα, θερμοσίφωνες κ.α.).
  • Συστήνεται όπως οι εργοδότες λαμβάνουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων οι οποίοι εκτελούν εργασίες σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. προσωρινή αναστολή εργασιών σε εργοτάξια κ.α.).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top