Αυτούς τους τρεις φίλαθλους ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Δείτε φωτογραφίες

Αυτούς τους τρεις φίλαθλους ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Γιώργου Γλυκύ, 24 ετών, από τη Λεμεσό, του Ονησίφορου Κωνσταντίνου, 20 ετών, από τη Λεμεσό, και του Μάριου Ρούμπα, 30 ετών, από τη Λεμεσό, οι οποίοι καταζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, εμπρησμού, οχλαγωγίας, χρήσης επικίνδυνου αντικειμένου και μεταφοράς επιθετικού όπλου.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, στη Λευκωσία. (Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE