Σε επαφή με τις αρχές η ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το θέμα του σταδίου στη «νεκρή ζώνη»

Σε επαφή με τις αρχές η ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το θέμα του σταδίου στη «νεκρή ζώνη»

Σε επαφή με τους αρμόδιους αξιωματούχους για συζήτηση των θεμάτων που ηγέρθησαν σχετικά με το χώρο στη «νεκρή ζώνη» πίσω από το Σπίτι της Συνεργασίας, όπου βρίσκεται το «γήπεδο της Τσεντίκαγια» τελεί η ΟΥΝΦΙΚΥΠ, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Αλίμ Σιντίκ.

Χθες, το ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η Κυβέρνηση διατηρεί σοβαρότατες ανησυχίες, καθώς η ΟΥΝΦΙΚΥΠ, παρά τα επανειλημμένα διαβήματα του Υπουργείου Εξωτερικών, δεν έχει φροντίσει να τερματίσει τις παράνομες εργασίες στην περιοχή και ενημερώνει για την πρόθεσή της να «επιτρέψει» τη χρήση του χώρου.

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να αναφερθεί στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τη στάση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ο κ. Σιντίκ απάντησε «γνωρίζουμε τη δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών και είμαστε σε επαφή με αξιωματούχους για να συζητήσουμε τα ζητήματα που τέθηκαν».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE