Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Ακινητοποιήθηκαν δύο φορτηγά

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Ακινητοποιήθηκαν δύο φορτηγά

Κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Μονής, στη Λεμεσό, μετά την ακινητοποίηση δύο φορτηγών οχημάτων, σε σημείο του δρόμου.

Πρόκειται συγκεκριμένα για δύο νταλίκες, που έχουν ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού έσκασε λάστιχο τροχού τους. Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο ακινητοποίησης των δύο φορτηγών. Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE