LIKE ONLINE

Κατοικίες εκατομμυρίων: Aυτά είναι τα 5 ακριβότερα σπίτια διασήμων στον κόσμο - Βίντεο και φωτογραφίες

Κατοικίες εκατομμυρίων: Aυτά είναι τα 5 ακριβότερα σπίτια διασήμων στον κόσμο - Βίντεο και φωτογραφίες

Οι διασημότητες κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια από τις ταινίες του Χόλιγουντ, τη μουσική, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις επιχειρήσεις. Εκτός από τα κέρδη της καριέρας τους ως ηθοποιοί, οι διασημότητες του Χόλιγουντ κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια υπογράφοντας προσοδοφόρες διαφημιστικές καταχωρίσεις για εμπορικά σήματα, ενώ ορισμένοι επιχειρούν ακόμη και σε επιχειρήσεις.

Πολλές διασημότητες επενδύουν συχνά τις περιουσίες τους σε πολυτελή ακίνητα.

Αυτά είναι τα πιο ακριβά σπίτια διασημοτήτων για το 2023:

5. Κιμ Καρντάσιαν: Το σπίτι της στο Μαλιμπού – 70,4 εκατομμύρια δολάρια

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι σήμερα δισεκατομμυριούχος με καθαρή αξία περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Μετά το διαζύγιό της από τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, έχει παρουσιάσει συνεχή αγοραστική δραστηριότητα ακινήτων. Πρόσφατα αγόρασε ένα υπερπολυτελές παραλιακό σπίτι στο Μαλιμπού έναντι του ποσού-ρεκόρ των 70,4 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το ως την υψηλότερη αγορά στο Μαλιμπού για το 2022. Το παραθαλάσσιο σπίτι έκτασης 3,18 στρεμμάτων ανήκε στο παρελθόν στη Σίντι Κρόφορντ και διαθέτει, μεταξύ άλλων, 7450 τετραγωνικά μέτρα ζωτικού χώρου, πανοραμική θέα στη θάλασσα, πισίνα, γυμναστήριο, τζάκι και αίθουσα μέσων ενημέρωσης. Η Κιμ απέκτησε τη βίλα με το μεσογειακό στυλ για 29,1 εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από την αρχική τιμή.

4. Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ: Το σπίτι τους στο Λος Άντζελες – 88 εκατομμύρια δολάρια

Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζ είναι ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της βιομηχανίας, με συσσωρευμένη καθαρή αξία που ξεπερνά τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι οι περήφανοι ιδιοκτήτες μιας σούπερ έπαυλης 30.000 τετραγωνικών μέτρων στο Bel Air του Λος Άντζελες. Το ζευγάρι απέκτησε το ακίνητο το 2017 έναντι 88 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια από τις πιο ακριβές συμφωνίες ακινήτων στο Λος Άντζελες. Η έπαυλη διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και 11 μπάνια, με μια εξαιρετική αρχιτεκτονική σκάλα να προσθέτει στο μεγαλείο του σπιτιού. Οι εσωτερικές ανέσεις περιλαμβάνουν ένα γκαράζ 15 αυτοκινήτων, έναν προσωπικό κινηματογράφο, πολλαπλές πισίνες, ένα σπα και ένα τεράστιο γήπεδο μπάσκετ.

 

3. Τζορτζ Λούκας: Skywalker Ranch – 100 εκατομμύρια δολάρια

Ο Τζορτζ Λούκας, ο δημιουργός των επικών ταινιών Star Wars και Indiana Jones, έχει χτίσει την περιουσία του μέσα από τη μακρά και λαμπρή καριέρα του. Είναι ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς ράντσου αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, γνωστού και ως Skywalker Ranch, στην κομητεία Μαρίν της Καλιφόρνια. Ο Λούκας έχει στην ιδιοκτησία του το κτήμα από το 1978 και έχει κάνει μαζικές αναπλάσεις στο κτήμα των 4.700 στρεμμάτων με την πάροδο των χρόνων. Το ράντσο χρησιμοποιούνταν για την ηχητική μίξη και το μοντάζ των ταινιών του Λούκας και διέθετε αρκετές ανέσεις, όπως εστιατόριο, γυμναστήριο, πισίνα και τεχνητή λίμνη. Εκτός από τις πολυτελείς ανέσεις, το ράντσο είναι ένας παράδεισος για τους κινηματογραφιστές και διαθέτει ένα θέατρο με 300 θέσεις μαζί με μια αίθουσα προβολής θεατρικών ταινιών σύμφωνα με το The Richest.

2. Τζορτζ Κλούνεϊ: Βίλα του 18ου αιώνα – 100 εκατομμύρια δολάρια

Ο θρυλικός Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ένας βετεράνος της βιομηχανίας με μακρά και λαμπρή καριέρα. Στις όχθες της λίμνης Κόμο, ο Κλούνεϊ είναι ιδιοκτήτης μιας ιταλικής βίλας του 18ου αιώνα στην όμορφη πόλη Λάγκλιο στην Ιταλία. Αγόρασε αυτή τη βίλα το 2002 για μόλις 7 εκατομμύρια δολάρια και από το 2023, η αξία του ακινήτου ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Η βίλα αποτελείται από 25 δωμάτια, υπέροχους κήπους, γήπεδα τένις, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, ιδιωτικό θέατρο και ένα τεράστιο γκαράζ για να στεγάσει την εκτεταμένη συλλογή μοτοσικλετών του Κλούνεϊ. Η βίλα αυτή έχει γίνει τόπος διεξαγωγής διαφόρων εκδηλώσεων υψηλού προφίλ που φιλοξένησαν διάσημες προσωπικότητες όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ, η Τζούλια Ρόμπερτς κ.λπ.

1. Μπιλ Γκέιτς: Xanadu 2.0 – 125 εκατομμύρια δολάρια

Ποιος άλλος ταιριάζει καλύτερα στην κορυφή αυτής της λίστας εκτός από τον πρώην πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Μπιλ Γκέιτς; Αποδίδει πλήρως την τεράστια περιουσία και το ανάστημά του, όντας ο περήφανος ιδιοκτήτης του Xanadu 2.0 αξίας 125 εκατομμυρίων δολαρίων. Η -όχι και τόσο ταπεινή- κατοικία του Γκέιτς βρίσκεται στη Μαντίνα της Ουάσινγκτον και διαθέτει τον εντυπωσιακό ζωτικό χώρο των 22.000 τετραγωνικών μέτρων που αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και έξι κουζίνες. Θυμίζοντας το τεχνολογικό του υπόβαθρο, ολόκληρη η ιδιοκτησία διαθέτει συστήματα υψηλής τεχνολογίας αιχμής, όπως γεωθερμικό σύστημα θέρμανσης, συστήματα παρακολούθησης κίνησης και ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα. Το σπίτι των 125 εκατομμυρίων δολαρίων ταιριάζει απόλυτα τον Γκέιτς και διαθέτει όλες τις ανέσεις που μπορεί να ζητήσει ένας άνθρωπος.

Όλες οι διασημότητες της παραπάνω λίστας καμαρώνουν με υπερσύγχρονες ιδιοκτησίες, η καθεμία από τις οποίες έχει μια μοναδική διάκριση. Αυτές οι ιδιοκτησίες αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα της πολυτέλειας και της λάμψης. Με τον τεράστιο πλούτο του, ο Μπιλ Γκέιτς ξεχωρίζει σε αυτή τη λίστα με το πιο ακριβό σπίτι με τη μορφή του Xanadu 2.0.

Πηγή: newmoney.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top