Συμβιβασμός στο «Αλφαμέγα», βαθμό ο Ακρίτας... βλέπει κύπελλο η ΑΕΛ

Συμβιβασμός στο «Αλφαμέγα», βαθμό ο Ακρίτας... βλέπει κύπελλο η ΑΕΛ

ΑΕΛ και Ακρίτας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2 στο «Αλφαμέγα» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Στο α' ημίχρονο ο Ακρίτας ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του, με την ομάδα της Χλώρακας να... ρίχνει απειλητικές βολές με ευκαιρίες προτού ο Γαβριήλ ανοίξει το σκορ στο 22'. Η ΑΕΛ αντέδρασε στη συνέχεια, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Όλο το... ζουμί ήταν στο β΄ημίχρονο. Ο Κατσανίκλιτς με δύο γκολ (61', 63') έφερε τα... κάτω-πάνω κάνοντας το 2-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μαρσέλο Τόρες στο 72' για το τελικό 2-2.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE