LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου: Μίλησε ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια - «Ο πατέρας μου ήταν απών - Κάποια στιγμή κλείστηκε στο Δαφνί»

Άντζελα Δημητρίου: Μίλησε ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια - «Ο πατέρας μου ήταν απών - Κάποια στιγμή κλείστηκε στο Δαφνί»

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο "Σπίτι με το Mega" και τη Ρούλα Κορομηλά και χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ένα όμορφο βράδυ γεμάτο μουσική.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η διάσημη τραγουδίστρια προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Ρούλα Κορομοληλά, καθώς αφηγήθηκε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την ενδοοικογενειακή βία που βίωνε καθώς μεγάλωνε.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μιλώντας για τον πατέρα της, είπε, "Ο πατέρας μου ήταν απών. Από οχτώ χρονών, που ήμουν, ο πατέρας μου ήταν απών. Έλεγε πάντα «θα έρθω να σας δω», δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες γιατί είχε πρόβλημα υγείας.

Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε τη μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβόμουν πάρα πολύ, πιο πολύ για τη μάνα μου. Ήθελα να προστατεύσω την μητέρα μου και τότε πέρναγε πάντα η αστυνομία περιπολία και κάποια στιγμή ο πατέρας μου είχε πάρει τη μητέρα μου την χτυπάει. «Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια» φωνάζει η κακομοίρα, εγώ είχα πάρει μια γκαζιέρα μικρή που είχαμε στο σπίτι αντί για σόμπα και ήμουν έτοιμη να την πετάξω στο κεφάλι του για να αφήσει την μητέρα μου.

Έρχεται η αστυνομία, τον παίρνει και φυσικά τον πήγε μέσα για να του πει γιατί κάνει αυτό το πράγμα. "Εγώ είμαι τρελός, έτσι θέλω να κάνω" τους είπε και κάποια στιγμή ο πατέρας μου κλείστηκε στο Δαφνί. Ποτέ όμως δεν έγινε καλά. Ο μπαμπάς μου ήταν έτσι.

Ο μπαμπάς μου ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ το δικό μου όνομα, σε μεγάλο βαθμό. Έβγαινε στην τηλεόραση, έκρυβε το πρόσωπο του και έλεγε ότι "είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου". Δεν ήταν όμως ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου, ήταν ο πατέρας της Αγγελικής Κιουρτσάκη.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν ένα άλλο κομμάτι για τον άλλο τον κόσμο. Για το σπίτι μου ήθελα να είμαι η Αγγελική. Η δική τους Αγγελική, το δικό τους παιδί που το αγαπάνε και το προσέχουν. Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ όμως, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως "θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα". Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν.

Όλο αυτό με τραυμάτισε και από την άλλη με έκανε πολύ δυνατή".

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top