Πιάστηκε 16χρονος να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς φώτα πορείας και κράνος - Άλλαξε και το χρώμα του

Πιάστηκε 16χρονος να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς φώτα πορείας και κράνος - Άλλαξε και το χρώμα του

Γύρω στις 11.45 χθες το βράδυ, μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο μοτοποδήλατο στο οποίο δεν υπήρχαν φώτα πορείας και ο οδηγός δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο τύπου scooter, είχε αναδιπλούμενες πινακίδες εγγραφής με τρόπο που να αποκρύπτονται οι αριθμοί εγγραφής και ο οδηγός ήταν ηλικίας 16 ετών.

Ο 16χρονος οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το όχημα ήταν ακινητοποιημένο, χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος. Παράλληλα, διαπιστώθηκε αλλαγή χρώματος χωρίς να ενημερωθεί σχετικά ο έφορος μηχανοκινήτων οχημάτων, καθώς και άλλα τροχαία αδικήματα.

Ο 16χρονος αναμένεται να κληθεί στην Τροχαία Πάφου με τους γονείς του για τα περαιτέρω.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE