Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Ο Β’ κύκλος καθηλώνει τους τηλεθεατές μέσα από τις ιστορίες που αναδεικνύονται, αλλά και με τις βαρυσήμαντες μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι βίωσαν τα γεγονότα.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου το «De Facto» ξεχώρισε ανάμεσα στα προγράμματα της ζώνης του στο γενικό σύνολο αλλά και στα δυναμικά κοινά.

 

Συγκεκριμένα, την ώρα προβολής του, ήταν πρώτο με διαφορά στη ζώνη του στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας μερίδιο 17,8%.

 

 

Την πρωτιά κατέκτησε και στα δυναμικά κοινά, δηλαδή στις ηλικίες 18-54 σημειώνοντας 12,6%.

 

 

 

Tο OMEGA CHANNEL και η εκπομπή DE FACTO συνεχίζει την καταγραφή αλλά και την αναζήτηση οπτικού υλικού και ιστορικών ντοκουμέντων.

Κάθε Κυριακή στις 18:50 με τον Σωτήρη Παρούτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE