Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Ο Β’ κύκλος καθηλώνει τους τηλεθεατές μέσα από τις ιστορίες που αναδεικνύονται, αλλά και με τις βαρυσήμαντες μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι βίωσαν τα γεγονότα.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου το «De Facto» ξεχώρισε ανάμεσα στα προγράμματα της ζώνης του στο γενικό σύνολο αλλά και στα δυναμικά κοινά.

 

Συγκεκριμένα, την ώρα προβολής του, ήταν πρώτο με διαφορά στη ζώνη του στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας μερίδιο 17,8%.

 

 

Την πρωτιά κατέκτησε και στα δυναμικά κοινά, δηλαδή στις ηλικίες 18-54 σημειώνοντας 12,6%.

 

 

 

Tο OMEGA CHANNEL και η εκπομπή DE FACTO συνεχίζει την καταγραφή αλλά και την αναζήτηση οπτικού υλικού και ιστορικών ντοκουμέντων.

Κάθε Κυριακή στις 18:50 με τον Σωτήρη Παρούτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE