Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Ο Β’ κύκλος καθηλώνει τους τηλεθεατές μέσα από τις ιστορίες που αναδεικνύονται, αλλά και με τις βαρυσήμαντες μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι βίωσαν τα γεγονότα.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου το «De Facto» ξεχώρισε ανάμεσα στα προγράμματα της ζώνης του στο γενικό σύνολο αλλά και στα δυναμικά κοινά.

 

Συγκεκριμένα, την ώρα προβολής του, ήταν πρώτο με διαφορά στη ζώνη του στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας μερίδιο 17,8%.

 

 

Την πρωτιά κατέκτησε και στα δυναμικά κοινά, δηλαδή στις ηλικίες 18-54 σημειώνοντας 12,6%.

 

 

 

Tο OMEGA CHANNEL και η εκπομπή DE FACTO συνεχίζει την καταγραφή αλλά και την αναζήτηση οπτικού υλικού και ιστορικών ντοκουμέντων.

Κάθε Κυριακή στις 18:50 με τον Σωτήρη Παρούτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE