Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Πήρε...τα νούμερα και τερμάτισε πρώτος ο Παρούτης με το «De Facto»

Ο Β’ κύκλος καθηλώνει τους τηλεθεατές μέσα από τις ιστορίες που αναδεικνύονται, αλλά και με τις βαρυσήμαντες μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι βίωσαν τα γεγονότα.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου το «De Facto» ξεχώρισε ανάμεσα στα προγράμματα της ζώνης του στο γενικό σύνολο αλλά και στα δυναμικά κοινά.

 

Συγκεκριμένα, την ώρα προβολής του, ήταν πρώτο με διαφορά στη ζώνη του στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας μερίδιο 17,8%.

 

 

Την πρωτιά κατέκτησε και στα δυναμικά κοινά, δηλαδή στις ηλικίες 18-54 σημειώνοντας 12,6%.

 

 

 

Tο OMEGA CHANNEL και η εκπομπή DE FACTO συνεχίζει την καταγραφή αλλά και την αναζήτηση οπτικού υλικού και ιστορικών ντοκουμέντων.

Κάθε Κυριακή στις 18:50 με τον Σωτήρη Παρούτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE