Είχε δηλωθεί ως ελλείπον ο νεκρός άνδρας στο Φράγμα του Κούρη - Ταυτοποιήθηκε η σορός

Είχε δηλωθεί ως ελλείπον ο νεκρός άνδρας στο Φράγμα του Κούρη - Ταυτοποιήθηκε η σορός

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή του Κούρρη, θέτοντας σε κινητοποίηση νωρίς το απόγευμα την αστυνομία στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το Γεώργιο Γεωργιάδη 45 ετών, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο την περασμένη Κυριακή.

 Τον άτυχο άντρα εντόπισε νεκρό πολίτης που ενημέρωσε την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες στη σκηνή συνεχίζονται με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν με τη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί τα επόμενα 24ώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσημη επίσκεψη του Καγκελάριου της Αυστρίας στην Κύπρο

BEST OF TOTHEMAONLINE