Μέσω του Tax For All η αίτηση για επιστροφή ΦΠΑ για το Ειδικό Καθεστώς Αγροτών - Τι λέει το Τμ. Φορολογίας

Μέσω του Tax For All η αίτηση για επιστροφή ΦΠΑ για το Ειδικό Καθεστώς Αγροτών - Τι λέει το Τμ. Φορολογίας

Από το έτος 2023, το έντυπο ΦΠΑ 207 – Αίτηση για επιστροφή ΦΠΑ και αναλυτική κατάσταση στοιχείων που αφορά στο Ειδικό Καθεστώς Αγροτών θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της Πύλης Φορολογουμένων Tax For All – TFA, αναφέρει σε ανακοίνωση το Τμήμα Φορολογίας.

Όπως σημειώνεται, για να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Tax For All – TFA.

Απαραίτητο στοιχείο για τη δημιουργία λογαριασμού είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναφέρεται.

Το Τμήμα Φορολογίας αναφέρει, ότι, στην ιστοσελίδα του, κάτω από το εικονίδιο TFA (Ενημέρωση → Πληροφορίες), έχουν αναρτηθεί οδηγίες για τη δημιουργία λογαριασμού. Στον πιο πάνω σύνδεσμο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν επίσης και άλλο χρήσιμο υλικό, προστίθεται.

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής της αναλυτικής κατάστασης στοιχείων για τους αγρότες που είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό καθεστώς αγροτών χωρίζεται σε δύο στάδια.

Τα επηρεαζόμενα πρόσωπα θα πρέπει να υποβάλουν σε πρώτο στάδιο την αναλυτική κατάσταση στοιχείων και σε δεύτερο στάδιο να υποβάλουν ξεχωριστά αίτημα επιστροφής Φ.Π.Α.

Για περαιτέρω βοήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο εξυπηρέτησης TFA καλώντας στο: 17700 για τοπικές κλήσεις ή στο +357 22 803803 για διεθνείς κλήσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, στη Λευκωσία, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τα όσα αναφέρονται για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE