LIFESTYLE

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω χάσει την πίστη μου» - Δείτε βίντεο

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω χάσει την πίστη μου» - Δείτε βίντεο

Για ακόμα μια φορά ρίχτηκαν στη μάχη η κόκκινη και η μπλε ομάδα του Survivor All Star. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.

Ύστερα από μια σκληρή αναμέτρηση, οι Κόκκινοι βγήκαν νικητές και λίγο αργότερα είδαν φωτογραφίες και ευχές από τις οικογένειες και τους συντρόφους τους. Η μπλε ομάδα από την άλλη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε τη μεγάλη της απογοήτευση ξεσπώντας σε κλάματα μια και ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην τελευταία αναμέτρηση. «Κατά τη διάρκεια είχα φύγει για λίγο για να ηρεμήσω, συγγνώμη που είμαι έτσι! Νιώθω πολύ μεγάλο βάρος για την ομάδα μου! Έχω ψηφιστεί, με έχει κρατήσει ο κόσμος στο παιχνίδι, έχω ξαναψηφιστεί και έχω ξαναμείνει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, όμως, νιώθω ένα βάρος. Έχω χάσει την πίστη μου, την ψυχολογία μου, δεν ξέρω τι έχω πάθει αυτή την εβδομάδα».

«Έγώ σε δυο μέρες μπορεί και να φύγω, μπορεί και να δω τους δικούς μου από κοντά. Είναι πολύ σημαντικό όμως έπαθλο για τα παιδιά. Έβαλα πραγματικά τον καλύτερο μου εαυτό, έκανα ότι μπορούσα, έχασα τρεις πόντους σήμερα για την ομάδα μου και θέλω πραγματικά να τους ζητήσω συγγνώμη».

«Αλήθεια το λέω… Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη με τον εαυτό μου. Σας ζητώ συγγνώμη που με κρατάει ο κόσμος και είμαι εδώ, αν σας είμαι βάρος! Είναι δικό μου προσωπικό», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top