Κατερίνα Καινούργιου: «Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα»

Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις, αναφέροντας πως δεν είναι η μόνη που έχει κάνει.

Απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο η παρουσιάστρια είπε: «Βρε Ανδρέα μου εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει η Καινούργιου είναι πλαστική».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, στη Λευκωσία, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τα όσα αναφέρονται για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE