Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του κόμματος του Κιλιτσντάρογλου

Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του κόμματος του Κιλιτσντάρογλου

Ένοπλη επίθεση δέχτηκε το περιφερειακό κεντρικό γραφείο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στην Κωνσταντινούπολη.

Την είδηση έκανε γνωστή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της η επικεφαλής του κόμματος στην Κωνσταντινούπολη Τζανάν Καφταντζίογλου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της αναφέρει:
«Γύρω στις 05:00 της 06.04.2023 (σήμερα), έλαβε χώρα μια ένοπλη επίθεση κατά της επαρχιακής μας προεδρίας του CHP στην Κωνσταντινούπολη, που βρίσκεται στην τοποθεσία Seyrantepe της εθνικής οδού TEM.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αστυνομικού που εφημερεύει στο κτήριο και της ιδιωτικής φύλακα στην περιοχή που βρίσκεται το κτήριο, στο περιστατικό σημειώθηκαν 6-7 πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο σημείο δεν βρέθηκε η σφαίρα ωστόσο, εντοπίστηκαν κενά φυσίγγια»

Η εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται. Περαιτέρω πρόοδος θα κοινοποιηθεί στη συνέχεια».

Δεύτερη ένοπλη επίθεσης σε λίγες μέρες

Προ ημερών υπήρξε επίθεση στα τοπικά γραφεία του Καλού Κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, στη συνοικία Μέρτερ, όπου σφαίρες χτύπησαν τα παράθυρα και άλλα σημεία του κτιρίου.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE