Εσύ είσαι διακοπές; Koίτα τι κάνει αυτός ο άνθρωπος έξω από το ταχυδρομείο

Εσύ είσαι διακοπές; Koίτα τι κάνει αυτός ο άνθρωπος έξω από το ταχυδρομείο

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται πολλές ιστορίες και φωτογραφίες που δείχνουν την «ωμή» πραγματικότητα της κυπριακής κοινωνίας.

Ακούω συχνά από κάποιους, να διερωτούνται «ποιά κρίση; .Στην Κύπρο δεν υπάρχει κρίση, όλοι πήγαν διακοπές.» Την ίδια ώρα  παρακολουθώ την κυβέρνηση να  εξαγγέλλει μέτρα ανάπτυξης και τους δείκτες  της οικονομίας να καταγράφουν θετική πορεία.

«Όχι», υπάρχει και η άλλη όψη τους νομίσματος, όσο και αν προσπαθούμε να την καλύψουμε. Οι άνεργοι και οι συνάνθρωποι μας που δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό και δυστυχώς είναι πολλοί.

Η φωτογραφία   που βλέπετε πιο κάτω και από το απόγευμα της Δευτέρας, 03/08/2015, κάνει το γύρο του διαδικτύου, μιλά από μόνη της.

Άνθρωπος που ζει στην Κύπρο του 2015, ψάχνει στα σκουπίδια έξω από το ταχυδρομείο Λάρνακας. Η ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, καταβάλλει προσπάθειες να εντοπίσει τον άνθρωπο και να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες.  

 

 

 

Γράφει το Κοράκι 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE