Προσοχή! Καμίνι η Κύπρος - Πότε υποχωρούν οι υψηλές θερμοκρασίες...

Προσοχή! Καμίνι η Κύπρος - Πότε υποχωρούν οι υψηλές θερμοκρασίες...

Στην Κύπρο θα επικρατούν και σήμερα υψηλότερες από τις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να φθάνει στο εσωτερικό τους 41 βαθμούς κελσίου, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Στα νότια και ανατολικά παράλια η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς, στα δυτικά και βόρεια παράλια στους 35 βαθμούς, και στα ψηλότερα ορεινά στους 32.

Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και μικρή περαιτέρω πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE