19χρονος πήγε για διακοπές στην Κρήτη και άφησε την τελευταία του πνοή

19χρονος πήγε για διακοπές στην Κρήτη και άφησε την τελευταία του πνοή

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές κάποιων φίλων από τη Μεγάλη Βρετανία στην Κρήτη, όταν ο ένας από αυτούς- 19 χρονών- άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο νεαρός διασκέδαζε σε μαγαζί στα Μάλια και λίγο μετά τις 22:00 της Κυριακής αισθάνθηκε αδιαθεσία. 

Οι φίλου του, δίχως καθυστέρηση, τον μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων, όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκεί, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έπαθε την πρώτη ανακοπή καρδιάς, με τους γιατρούς να κάνουν τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να τον επαναφέρουν, κάτι που κατάφεραν. 

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, φέρεται να έπαθε δεύτερη ανακοπή καρδιάς, η οποία ήταν και αυτή που του στέρηση τη ζωή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα τα δείξει η νεκροψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE