Συναντήθηκαν ΠτΒ και Υπ. Γεωργίας - Συζήτησαν για περιβαλλοντικές προκλήσεις και ενίσχυση συνεργασίας

Συναντήθηκαν ΠτΒ και Υπ. Γεωργίας - Συζήτησαν για περιβαλλοντικές προκλήσεις και ενίσχυση συνεργασίας

​​Οι περιβαλλοντικές προκλήσεις και η συστηματοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης κατά τη συνάντηση μεταξύ της Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτας Δημητρίου, και του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Πέτρου Ξενοφώντος, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα τα οποία εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργού Γεωργίας, στο πλαίσιο της δεδηλωμένης βούλησης για συστηματοποίηση της συνεργασίας μεταξύ Βουλής και υπουργείου και περαιτέρω συντονισμό για σκοπούς προώθησης προς ψήφιση σημαντικών και αναγκαίων νομοθετικών ρυθμίσεων.

Συζητήθηκαν επίσης ειδικότερα ζητήματα τα οποία αφορούν τις περιβαλλοντικές προκλήσεις, την κλιματική αλλαγή, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γεωργοκτηνοτροφικός τομέας, την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών, καθώς και την ευημερία των ζώων, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE