ΠτΔ: Συναντήθηκε με Πρόεδρο ΟΑΥ - Έρχεται σχεδιασμός για βελτίωση του συστήματος  

ΠτΔ: Συναντήθηκε με Πρόεδρο ΟΑΥ - Έρχεται σχεδιασμός για βελτίωση του συστήματος   

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΥ κ. Σταύρο Μιχαήλ.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μιχαήλ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τα θέματα που αφορούν τον ΟΑΥ και το ΓΕΣΥ γενικότερα, προσθέτοντας ότι συζήτησαν το τι χρειάζεται το ΓΕΣΥ για να βελτιωθεί και να προσφέρει αναβαθμισμένες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον Κύπριο πολίτη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μιχαήλ είπε ότι κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε πως σε ένα μήνα από σήμερα ο ΟΑΥ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, θα παρουσιάσει ένα σχεδιασμό για τον τρόπο και τις ενέργειες που χρειάζονται για να βελτιωθεί η όλη κατάσταση, να μειωθούν οι στρεβλώσεις στο σύστημα, με μεγαλύτερη προτεραιότητα να εξεταστούν τα σημερινά προβλήματα που υπάρχουν, μεταξύ άλλων, με τα ποιοτικά κριτήρια των νοσηλευτηρίων, με τα καινοτόμα φάρμακα.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με διαβεβαίωσε για τη στήριξη που θα έχουμε από την Κυβέρνηση σε οποιεσδήποτε αλλαγές θα είναι προς την κατεύθυνση της βελτιωμένης παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες», είπε ο κ. Μιχαήλ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE